Valmennus

Valmennan pääsääntöisesti kouluratsastuksessa omilla hevosilla. Pyrin järjestelemään valmennukset mahdollisuuksien mukaan samoille ajoreiteille taloudellisuuden vuoksi ja ajan säästämiseksi. Ideaalitilanteessa samalla tallilla on useampi ryhmä! Ratsukoiden taso aloittelijasta helppo A-tasolle, iällä ei ole merkitystä. Vain halulla oppia. Kerro rohkeasti toiveistasi ja tavoitteistasi. Myös puomi- ja estetunnit onnistuvat.

Yksityistunnit 45 min

40 €

Yksityistunnilla ehdin antaa jakamattoman huomioni vain sinulle ja hevosellesi. Ratsukon tasosta, tavoitteista ja ongelmista riippuen pureudutaan perusratsastukseen ja sen kulmakiviin: tahti – rentous – tuntuma – lennokkuus – suoruus – kokoaminen. Ratsastaja verryttelee hevosensa valmiiksi sopivaksi katsomallaan tavalla – vain kävellen tai myös ravissa ja laukassa. Loppukäynnit ratsastaja tekee itsenäisesti opetuksen jälkeen. Tunnin lopuksi käydään lyhyt palautekeskustelu tunnista.

Pari- tai ryhmätunnit 60 min

70 €/ryhmä

Ryhmätunneilla toivon ratsukoiden olevan keskenään melko samantasoisia. Tarvittaessa tehtävää eriytetään tasojen mukaisesti ratsukoille sopivaksi. Neuvoja ei ehdi saamaan aivan yhtä paljon kuin yksityistunnilla, mutta toisaalta saatat oppia toisilta! Ratsukot verryttelevät etukäteen sopivaksi katsomallaan tavalla – vain kävellen tai myös ravissa ja laukassa. Loppukäynnit tehdään itsenäisesti opetuksen jälkeen. Tunnin lopuksi käydään lyhyt palautekeskustelu tunnista ratsastajien kanssa.

Vikellys

60 €/60 min

Vikellysryhmään otan 1-6 vikeltäjää. Samassa ryhmässä voi olla eri tasoisia ja ikäisiä vikeltäjiä. Vikellykseen pääsee nopeasti mukaan, jos vain rohkeutta riittää niin jo ensimmäisellä kerralla pääsee kokeilemaan monia liikkeitä! Vikellys vaatii ja kehittää koordinaatiokykyä, rytmitajua, lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa.

Kerää ryhmä valmiiksi niin etsitään yhdessä sopiva paikka ja hevonen!