Valmennus

Valmennan pääsääntöisesti kouluratsastuksessa omilla hevosilla. Pyrin järjestelemään valmennukset mahdollisuuksien mukaan samoille ajoreiteille taloudellisuuden vuoksi ja ajan säästämiseksi. Ideaalitilanteessa samalla tallilla on useampi ryhmä! Ratsukoiden taso aloittelijasta helppo A-tasolle, iällä ei ole merkitystä. Vain halulla oppia. Kerro rohkeasti toiveistasi ja tavoitteistasi. Myös puomi- ja estetunnit onnistuvat.

Yksityistunnit 45 min

40 €

Yksityistunnilla ehdin antaa jakamattoman huomioni vain sinulle ja hevosellesi. Ratsukon tasosta, tavoitteista ja ongelmista riippuen pureudutaan perusratsastukseen ja sen kulmakiviin: tahti – rentous – tuntuma – lennokkuus – suoruus – kokoaminen. Ratsastaja verryttelee hevosensa valmiiksi sopivaksi katsomallaan tavalla – vain kävellen tai myös ravissa ja laukassa. Loppukäynnit ratsastaja tekee itsenäisesti opetuksen jälkeen. Tunnin lopuksi käydään lyhyt palautekeskustelu tunnista.

Paritunnit 45 min

35 €/ratsukko

Kahden ratsukon tunneilla toivon ratsukoiden olevan keskenään melko samantasaisia. Tarvittaessa tehtävää eriytetään tasojen mukaisesti kummallekin ratsukolle sopivaksi. Neuvoja ei ehdi saamaan aivan yhtä paljon kuin yksityistunnilla, mutta toisaalta saatat oppia pariltasi! Ratsukot verryttelevät etukäteen sopivaksi katsomallaan tavalla – vain kävellen tai myös ravissa ja laukassa. Loppukäynnit tehdään itsenäisesti opetuksen jälkeen. Tunnin lopuksi käydään lyhyt palautekeskustelu tunnista molempien ratsastajien kanssa.

Vikellys

40 €

Vikellysryhmään otan 1-6 vikeltäjää. Samassa ryhmässä voi olla eri tasoisia ja ikäisiä vikeltäjiä. Vikellykseen pääsee nopeasti mukaan, jos vain rohkeutta riittää niin jo ensimmäisellä kerralla pääsee kokeilemaan monia liikkeitä! Vikellys vaatii ja kehittää koordinaatiokykyä, rytmitajua, lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa.

Kerää ryhmä valmiiksi niin etsitään yhdessä sopiva paikka ja hevonen!